Hydrawise_371

Amb la instal·lació de xarxes automatitzades de regadiu oblidi's de mantenir el seu jardí, tot se n'ocuparà els programadors amb connectivitat Wi-Fi. A través d'una app del telèfon convencional mesurarà la quantitat d'aigua i els intervals òptims pel seu jardí.

A més, Verdjardins dissenyem, calculem i instal·lem la nostra xarxa automatitzada vetllant pel consum responsable de l'aigua evitant el malbaratament d'aquest bé preuat.

Com funciona

Amb els programadors actuals es pot controlar des de el telèfon mòbil, tableta  o ordinador totes les funcions per tal de vigilar i regular el temps de reg al l’instant.

Gràcies al sistema de comptador d’aigua intel·ligent es pot saber si un sector de reg està consumint més aigua de la necessària. El programador tancarà el sector de reg i enviarà un avís al mòbil si considera que pot haver una fuita dins del sistema.

Actualitzar la xarxa de reg té nombrós avantatge en el consum d’aigua i així evitar factures  elevades a causa de les fuites d’aigua, regar quan plou, etc.

Beneficis

Instal·lant els programadors Wifi i comptadors intel·ligents s’estalviarà aigua gràcies a :

  • Regs intel·ligents basats en les previsions meteorològiques locals i evitar regs innecessaris.
  • Avis de fuita d’aigua i tancament automàtic del reg.
  • Avís per falta d’aigua.
  • Programació dels dies i temps de reg mitjançant el mòbil.
  • Verdjardins pot controlar sense desplaçaments la gestió del reg, així garantir un menor consum d’aigua.
Automatic sprinklers watering lawn