A Verdjardins oferim solucions tant per a jardins de nova construcció com en reformes d’espais que han quedat en desús. Treballem amb els nostres clients durant tot el procés per assegurar que el projecte compleixi les expectatives.

Ens esforcem per estar al dia amb la utilització dels últims materials o la reutilització de materials existents al jardí. Mirem de realitzar un projecte a mida a les necessitats dels nostres clients, ajustant al màxim el pressupost final.

Procediment

El procés de disseny del jardí comença amb les mesures exactes in situ i, considerant les expectatives per al jardí del client, realitzem un intercanvi d’opinions tot oferint consell.

Seguidament preparem un croquis amb un pressupost aproximat per tal que el client es pugui fer una idea clara de la proposta i del cost del projecte. En aquest punt és quan acabem de definir detalls, dubtes i solucions.

Partint de la nostra proposta inicial, el mateix client té l’oportunitat d’elaborar el pressupost final tot escollint entre diverses alternatives per tal d’adequar el projecte de jardí al pressupost desitjat.

jardinera-fusta-1024x1024

Inspira't

Necessites més idees?

No et perdis la nostra galería de projectes