You are here: Home Notícies

Notícies

 

DIA 31/03/2015

La campanya de poda dels arbres de fulla caduca ha finalitzat aquest mes de març. Verdjardins disposa de la maquinària necessària per dur a terme les podes tant a nivell municipal, d’empreses i de particulars.

A continuació podeu visualitzar algunes imatges de les diferents podes que s’han realitzat.

Per més informació i imatges consulteu la secció poda i tala en alçada.

 

 


 

DIA 04/02/2015

Ja tenim instal•lat l’hort vertical a les instal•lacions del Vapor Lab, on Verdjardins té una exposició permanent, per tal que els clients i curiosos pugueu anar a veure els diferents tipus de jardins verticals que instal•lem.

Aquest hort s’ha creat amb el sistema Urban Pockets i s’hi han plantat espinacs, maduixes, alls, enciams i alguna clavellina per donar un toc de color!

Si us voleu apropar a veure com funciona, només cal que hi aneu en horari d’oficina (de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00). Si voleu una explicació del funcionament i manteniment dels jardins verticals, només cal que ens truqueu o envieu un correu electrònic. 

 


 

DIA 04/12/2014

Ja podeu anar a veure el quadre viu instal·lat a l’interior del restaurant del Club Tennis Monterols a Reus.  Tan mateix, també li hem penjat del sostre tres “greenball”, aconseguint així un restaurant més càlid i acollidor.

Volem donar les gràcies a l’ Oscar, propietari del restaurant, que ha apostat per integrar espais de vegetació al seu local per donar un toc de verd i d’elegància

Us deixem unes imatges on podeu valorar vosaltres mateixos l’impacte que dóna el fet de col·locar una mica de verd i vida a un lloc que fins ara no en tenia.

 


DIA 29/11/2014

Imatges del jardí vertical que hem creat a les instal·lacions de VaporLab. Si hi aneu, podreu veure, tocar i descobrir un nou espai verd que hem creat.

També hem penjat un quadre viu amb plantes aromàtiques. En aquest cas l’hem instal·lat a un pati exterior, tot i que aquests quadres estan pensats per gaudir d’un petit espai amb plantes ja sigui al l’interior com a l’exterior.

A l’interior, per decorar una mica l’espai de treball, hem penjat algunes plantes en boles de molsa. les “greenball”.

En breu també hi instal·larem un hort vertical.

Per poder visitar el jardí vertical s’hi pot anar en horari d’oficina. Per altra banda, els que estigueu interessats en que us expliquem aquests productes, només cal que ens truqueu o envieu un correu electrònic i concertarem una visita.

 


DIA 08/11/2014

Fotografies de la fira de Girona.

Per part nostra valorem la participació en aquesta fira com una gran experiència ja que vam rebre una bona acollida. Hem tornat de la fira amb moltes ganes de realitzar nous projectes.

Gràcies a tots als que us vau interessar per la nostra tasca.


Fatal error: Call to a member function convert_url() on a non-object in /usr/home/verdjardins.com/web/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/wcml-cart-switch-lang-functions.php on line 44