Gespa artificial Tarragona
Tot i que al mercat hi ha un gran ventall de gespa artificial, cal tenir en compte la seva procedència. Sovint, aquelles de procedència desconeguda són d’una qualitat que no sempre s’adequa a les nostres expectatives.

Verdjardins instal·lem amb gran èxit des de fa alguns anys la gespa decorativa FieldTurf Tarkett, Polygrass. Treballem amb aquesta marca perquè la qualitat, les condicions i garanties que ens ofereix el fabricant es troben a l’altura de l’exigència dels nostres clients.

Consells per realitzar un bon manteniment de la gespa artificial


  Cal escombrar les fulles seques i altres residus orgànics que hagin pogut caure, de la mateixa manera que es fa durant el manteniment de la gespa natural. Per recollir aquestes restes es pot usar una escombra o un rasclet de plàstic. És important no utilitzar un estri de metall es pot fer malbé les peces de la gespa artificial i fer perdre les propietats. També es pot utilitzar un bufador de fulles que és fàcil d’usar i no deteriora la gespa artificial.

  La gespa artificial no emet cap aroma. No obstant això, hi ha determinats productes que poden perfumar la gespa artificial amb l’olor característica de la gespa natural. D’altra banda, en cas que la gespa agafi males olors a causa dels excrements o les orines dels animals domèstics, es pot netejar afegint unes gotes de sabó líquid en el dipòsit de la bomba a pressió (KARCHER).

  La gespa artificial és prou resistent com per aguantar l’efecte que els animals domèstics poden causar en un jardí qualsevol. Quan els animals facin les seves deposicions sobre la gespa, cal recollir-les i llençar a les escombraries. Posteriorment, es pot deixar simplement que s’assequi o es pot ruixar amb una mica d’aigua si es vol que quedi més neta.

  Si a la zona on s’instal·la la gespa artificial plou de forma regular, l’aigua de la pluja s’encarregarà de mantenir la gespa net, sense pols ni brutícia. A les zones on la pluja és més escassa caldrà fer una ruixada amb certa freqüència, sobretot si hi ha presència d’animals domèstics. També es poden utilitzar detergents, sempre que no siguin molt agressius. En funció del tipus de detergent que es vol utilitzar s’haurà diluir amb aigua.

  Manteniment de la gespa artificial


   El temps i l’ús freqüent poden fer que les fulles de la gespa artificial quedin aixafades (depenent del model). Per això és convenient que amb certa freqüència es passi un raspall de plàstic retornant les fulles en posició vertical. Aquesta tasca s’ha de fer més o menys sovint en funció de les condicions en què es troba l’herba sintètica, tot i que, de mitjana, es farà cada quatre mesos.

   Per ajudar als fulls a obtenir la condició correcta, cal escombrar en direcció contrària a la que han caigut.

   D’altra banda, també és possible contractar aquest servei de manteniment de la gespa artificial utilitzant màquines professionals.

    

    


   A causa de que la gespa artificial està dissenyat per resistir les petjades i tornar a la seva posició original, no quedarà el rastre de les petjades de forma permanent (varia segons el model). Malgrat tot, en les zones de màxima freqüència, com la sortida d’una porta o el voltant de la piscina, caldrà fer pentinats com s’ha comentat anteriorment.

   És preferible no utilitzar sabates de taló per caminar sobre la gespa artificial.

    

    


   La col·locació de mobles de jardí o de piscines de plàstic sobre de la gespa artificial durant períodes de temps molt llargs, pot causar l’aixafament de les fulles. Per tornar la gespa a la seva estructura inicial, només cal escombrar de la manera que ja s’ha indicat anteriorment.

    

    

    

    

    

    


   Fatal error: Call to a member function convert_url() on a non-object in /usr/home/verdjardins.com/web/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/wcml-cart-switch-lang-functions.php on line 44